НОВА ГОДИНА в СЪРБИЯ и град Кралево, програма със собствен транспорт

Маршрут
ПАКЕТ 4 ДНИ/ 3 НОЩУВКИ от 30 декември до 02 януари 2019 г. – пакет с 3 нощувки

4 дни / 3 нощувки
Собствен транспорт
от 510.00 лв.
Оферта номер: Е596
  • Програма
  • Цената
Програма по дни
 
Ден 1 Ниш /спирка по желание/ – Кралево
Отпътуване в посока Калотина – Ниш – Крушевац – Кралево. Предлагаме ви да спрете попътно в Ниш, разположен на р. Нишава и на чийто десен бряг се намира известната Нишка крепост. Основан от римляните древният град Наисус, остава в историята като родното място на Константин Велики. Разходка из главния площад Освобожденя. Продължаване за Кралево. Той е един от редките градове в света, който е планиран според модела на Чикаго, където улиците се пресичат под прав ъгъл. Старата традиция в центъра все още е запазена. Настаняване в хотел TURIST – 4**** (www.hotel-turist.net). Вечеря. Нощувка.

Кралево – манастира Студеница /заслужава си!!
Закуска. В деня преди Нова година можете да посетите едно прекрасно кътче на Сърбия. Вземете участие в полудневна екскурзия срещу допълнително заплащане, която ще ви отведе до един от най - почитаните от сърбите православен манастир Студеница. Той се намира край река Студеница, чието име носи. Все още е запазена камбанарията на манастира, както и красивата църква, изградена през XII в. Църквата е украсена с красиви стенописи и с фина резба, които са направени през XIII в. и въпреки че са пострадали сериозно през вековете, са сравнително добре запазени и реставрирани. Сред стенописите най - голяма ценност представлява стенописа Успението на Богородица. Връщане в хотела. Свободно време за разходка и за СПА. Подготовка за празничната вечер. Новогодишна вечеря с жива музика. Пиенйе и яденйе в ресторанта в хотела. Нощувка. НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ на блок маса Отворен бар – неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки Жива музика! ЧЕСТИТА НОВА 2019 та ГОДИНА!!!

Ден 3 Кралево – манастира Жича /заслужава си!!/
Късна „разточителна“ закуска до 12.00 ч. Можете да посетите манастира Жича - свидетелство за славното минало на Сръбското кралство. Жичанският манастир е построен през XIII в. от синовете на Милан Обренович, първият Сръбски крал Стефан Първовенчани и неговият брат и патрон на Сърбия, Св Сава. Манастирът има огромно културно и историческо значение за държавата, тъй като в него са коронясани 7 сръбски крале. Вечеря с жива музика /без напитки/. Нощувка.

Ден 4 Кралево
Закуска. Освобождаване на стаите. Отпътуване за България.


София – Ниш - Кралево – манастир Студеница – Жиченски манастир – София

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:

Хотел/категория

На турист в двойна стая

На турист в тройна стая

 На турист в единична стая

За дете до 6.99 г. с 2-ма възр.

За дете от 7 г. до 11.99 г. с 2-ма възр.

ПРОГРАМА С 3 НОЩУВКИ

 

HOTEL TURIST 4*

www.hotel-turist.net

 

   510 лв.

 

510 лв.

 

549 лв.

 

60 лв.

 

285 лв.

 

вижте още
Цената включва
3 нощувки със закуски в хотел 4****, 1 обикновена вечеря на 30.12. /без напитки/, 1 Новогодишна вечеря на 31.12.2017 г. на блок маса с неограничено количество местни алкохолни, безалкохолни напитки и жива музика, вечеря на 01.01.2019 г. /без напитки/ с жива музика, ползване на сауна, парна баня и фитнес.
Цената не включва
медицинска застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“ – за програмата с 3 нощувки – 6.00 лв., доплащане за СПА процедури - масажи.
Календар
Изберете месец на пътуване
Новини
Игра за ориентиране и селфита СОФИЯ: В обувките на един софиянец
19 Ноември 2018
„Яна тур“ с подкрепата на Програма „Култура“ на Столична община създаде и реализира игра...